Uddannelse

DEVA TERAPEUT/VEJLEDER UDDANNELSEN

3 ÅRIG SPIRITUEL DEVA TERAPEUT/VEJLEDER

UDDANNELSE ENTEN I SLAGELSE ELLER KBH.


1. år fungerer som et dybdegående udviklingsår. Derefter kan du beslutte, om du vil fortsætte på 2. og 3. år, som er sammenhængende og naturligvis også udviklende - blot på et endnu dybere plan.


Du kan enten blive Spirituel DEVA terapeut/vejleder eller fordybe dig i din udvikling yderligere til støtte i dit nuværende arbejde eller fremtidige liv.


UDDANNELSEN

opfylder et stigende behov i verden i ”Den ny Tid”, vi går i møde.

Et behov for virkelig at gå ind i os selv og opleve – hvem er jeg – hvad er det specielle aspekt, der er mig, og hvordan åbner jeg mit hjerte til alt, som er og ikke mindst til det feminine aspekt, som i den grad banker på i denne tid?


DEN GIVER DIG

en solid basis i din egen spirituelle udvikling. Giver dig mange oplevelser af, hvad der ”bare” er dit Ego, og dermed dine undskyldninger for ikke at overgive dig til Ånden i dig i dag her og nu.

Du vil blive meget bevidst om ”hvem”, der taler i dig lige nu, ”hvem”, der skaber problemer i dig lige nu. Du vil virkelig blive bevidst om, at du har et valg om hvert øjeblik at give slip – overgive dig - smelte – gennem Hjertets enorme kraft og holde hjertet åbent og dermed følge den naturlige, sande bevægelse af energi indeni.

Vi vil ofte hellere ”dø” end at følge den proces.


Uddannelsen vil give dig en langt større mening med livet og din tilstedeværelse i det.

Den vil sætte fokus på DINE ressourcer, DINE kvaliteter og egenskaber i en større HELHED, end du er vant til.


UDDANNELSEN HANDLER OM 

at have fokus på dit LYS, din kerne, dit hjerte, hvilket indirekte netop vil opløse gamle sår, og gøre dig i stand til at følge din indre vejledning og forstå begrebet resonans - som i det indre, så i det ydre.

Det handler om udfoldelse af dine indre kvaliteter, så du tør være dig selv.


Du vil begynde at opleve, at dét, du mærker i dig, er i resonans med dét, der sker i verden, at det ikke er personligt, men fordi det netop mærkes, gennemstrømmer dig, er det din opgave at forvandle det, forløse det for helheden.


Her igennem vil din følelse af fællesskab og sammenhæng med alt naturligt forøges, og følelsen af at være alene og ensom vil forvandles til en følelse af at høre sammen med - ikke være alene.

NB! NY 1 ÅRIG SPIRITUEL

DEVA TERAPEUT/VEJLEDER UDDANNELSE

KONTAKT

Jena Maria Egeskov Andersen

Tlf.: +45 21 94 34 84

 jenadeva@get2net.dk


Der er uddannelseshold både i

Slagelse og København

Se mere på 

www.psykospiritueltakademi.dk