Lone Albrektsen

LONE ALBREKTSEN

LoneAlbrektsen

Den længste vej i verden

er kun cirka 33 centimeter.

Nemlig den vej, der går

fra hjernen til hjertet.

Indians ordsprog

DET HJERTELIGE RUM

Jeg vil gerne være din rejsekammerat på dine 33 centimeter - med fuld respekt for de mange sving, bakker og dale, der må passeres undervejs. En respekt baseret på erfaring med mit eget personlige udviklingsarbejde gennem de 31 af mine 54 år.


MIN PASSION...

er at støtte mennesker i at blive mere hele, mere glade og mere kærlige.

Støtte dig i at komme HJEM til dig SELV – træde IND i dit hjerterum uden, at slippe hverken krop, fornuft eller jordforbindelse – MEN kun slippe traumer og selvfordømmelse. Spejle dig og hjælpe dig i tydeligere kontakt med dit Højere Selv i omstillinger til nye udfordringer og livsmål.

For både vi  og verden/jordkloden har brug for det – omstilling til nænsomhed, bevidsthed og kærlighed!


HVEM MØDER DU I MIG?

Jeg er et menneske, der kender sig selv rigtig godt og kender til livets til tider dramatiske tovtrækkeri mellem lys-mørke, liv-død, maskulin-feminin, krop-hjerte-hoved. Som ved, hvor bange vi kan være for at stå i vores lys og være de kærlige væsener, vi også er.

Et menneske, om hvem klienterne siger, at de føler sig  trygge, og som både kan hjælpe dig med at se sammenhænge på mange planer og møde dig lige der, hvor kroppen taler eller følelserne kalder. For heling og forløsningen sker, når både krop, følelser og tanker ”forstår” samtidigt – og når balancen mellem din maskulinitet og femininitet indtræder!

Jeg er DEVA-vejleder fra 1998, og har arbejdet med mange DEVA-klienter siden – både mænd og kvinder.

 

HVEM ER JEG I ØVRIGT?

Et menneske, der ikke har egne børn, men til gengæld næres af, at være en del af 6 skønne bonusbørns liv, mit parforhold og samvær med familie og venner. Jeg er desuden optaget af den nødvendige samfundsmæssige omstilling til ægte bæredygtigt samliv med Moder Jord.

I forlængelse heraf  bruger jeg mange trivels timer på at dyrke mine 400 kvadratmeter nyttehave økologisk.

Min daglige yoga-meditations praksis er vigtig og retreats og læsning af fagbøger fylder også en del.


Som uddannet grøn akademiker med fuld fart på karrieren og hovedet i høje omdrejninger satte en ulykke og efterfølgende sygdom mig i gang med for alvor at prioritere ”gåturen” på de 33 cm ved at give mere plads til både kroppen, følelserne og ånden. Rask blev jeg, og i tilgift fik jeg både dybe erfaringer om krop-psyke-tanke-ånd sammenhænge, nye uddannelser og nyt arbejdsfelt, nemlig at støtte andre i rejsen mod den hele krop, det nærende liv og ”det hjertelige rum”


Jeg glæder mig til at høre fra dig.


Lone Albrektsen


Det hjertelige rum

KONTAKT

Lone Albrektsen

Tlf.: +45 24 65 45 98

kontakt@dethjerteligerum.dk

www.dethjerteligerum.dk