DEVA forløb

DEVA VEJLEDNING - FORLØB 

PÅ REJSE MED DIT HØJERE SELV...

DEVA-forløbene kan betegnes som en slags følelsesmæssig oprydning.

Ved hjælp af vores Højere Selv kan vi komme i kontakt med de temaer og overbevisninger

som har begrænset eller blokeret os i bestemte

områder af vores liv.


HVAD ER DEVA VEJLEDNING - FORLØB?


DEVA-psyko-spirituel vejledning er en nænsom og kærlig terapi/vejledningsform, hvor du via kontakten til sit Højere Selv lærer at sætte mål og tage lederskab over dit liv, samt forløser det, der hindrer i at leve livet med dit fulde potentiale.


PROCESSEN

I DEVA-forløb processen er det dit Højere Selv, som hjælper dig til at finde dit fulde potentiale.

Dit Højere Selv er ekspert i netop dig og kender dit intellekt, dit hjerte, dine følelser, din fantasi,

din skaberkraft og din energikilde.


DEVA-vejlederen støtter dig i at komme i en ændret bevidsthedstilstand hvor det er lettere at få kontakt til det Højere Selv.

Du er vågen og bevidst under hele processen.

Processen kan bl.a. betegnes som en "følelsesmæssig oprydning". Ved hjælp af dit Højere Selvs energi, kan DEVA-vejlederne hjælpe dig til at finde de temaer, som har begrænset eller blokeret dig i dit liv.

DEVA-forløb processen giver dybe indre oplevelser. Der bringes "glemte" erfaringer frem, som bevirker både fysiske og følelsesmæssige forløsninger. Erindringerne kan være fra dette eller tidligere liv, symbolske, mytologiske eller drømmeagtige historier.


Ved at forløse gamle temaer skaber du plads til nye hensigtsmæssige livsmønstre og frigør energi til din personlige succes, både på det indre og ydre plan.


FORLØBET

DEVA-forløb processen - 4 dage

DEVA-forløb processen foregår første gang over 4 dage. Der foretages et DEVA-forløb dagligt, af ca. 2 - 3 timers varighed.

Derudover skal du påregne ca. 2 timers forberedelse.

Vær opmærksom på, at disse 4 dage tager fat i din inderste kerne, det kan derfor anbefales, at du har planlagt tid og plads til dig selv.


Videregående DEVA-forløb

De videregående DEVA-forløb er tilrettelagt for, helt målrettet at rense dit følelseslegeme for stærke specifikke temaer, for betydningsfulde og markante personer i dit liv, samt for at videreudvikle og udvide dit forhold til dit Højere Selv.

Disse forløb giver dig mulighed for at udvide bevidstheden til egentlige spirituelle oplevelser, og mulighed for på et dybere plan at integrere det i dit daglige liv.


Hvis du vil høre mere om hvad DEVA-vejledning handler om, kan du tage kontakt til en af de dygtige DEVA-vejledere som du finder under TERAPEUT/VEJLEDERE

 

KONTAKT

Er du interesseret i at høre nærmere

om DEVA kan du kontakte os på


 jenadeva@get2net.dk

Tlf.:+45 21 94 34 84


KLIENTERS OPLEVELSER